Rebić: Koferi spakovani, čekam let iz Moskve za Beograd

Izvor: RTS, 30.Mar.2020, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebić: Koferi spakovani, čekam let iz Moskve za Beograd

Košarkaš ruskog Jeniseja i bivši igrač Crvene zvezde Nikola Rebić rekao je da je bilo očekivano da se VTB liga prekine i poništi zbog situacije sa koronavirusom.
Rebić se trenutno nalazi u Moskvi, gde čeka let za povratak u Beograd.

"Bilo je očekivano da se dogodi ovo sa stopiranjem lige i nakon svega što se događa. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Imali smo utakmicu u Kazanju, ali odmah po sletanju saopštili su nam da je liga prekinuta i poništena i odmah smo se vratili za Krasnojarsk. Naravno, zdravlje je na prvom mestu, nadali smo se i želeli da saznamo što pre konačnu odluku. Među poslednjima smo prekinuli igranje košarke, ali smo prvi doneli definitivnu odluku da se liga poništava. Trenutno sam u Moskvi. Spakovao sam se i čekam let za Beograd", rekao je Rebić za sajt Crvene zvezde.
Bivši plejmejker crveno-belih ističe da još nije svestan celokupne situacije, jer u Rusiji nema nikakvih ograničenja.
"Sada to postaje jače, virus nije toliko uzeo maha, ali pratim pomno šta se događa u Srbiji, Evropi i svetu. U kontaktu sam sa porodicom i prijateljima. Shvatam veličinu ovog problema i da je situacija jako ozbiljna. Zato apelujem na sve da ostanu u kućama, da se pridržavaju preporuka i saveta ljudi koji se bore sa ovom pandemijom, kao što to konstantno govore i preporučuju i u Rusiji i verujem da će se situacija normalizovati", zaključio je Rebić.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.