Razvod zakočio avion pred poletanje

Izvor: Mondo, 04.Jul.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvod zakočio avion pred poletanje

Let aviona sa moskovskog aerodroma Vnukovo odložen je danas za najmanje sedam sati jer je jedna putnica neposredno pred poletanje insistirala da izađe iz aviona, jer je upravo shvatila da hoće da se razvede.

Одна девушка решила не лететь в приморский городок. Причём , она передумала в момент взлёта. Больше часа ее уговаривали остаться. Но, она сказала , >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << что решила развестись и ей надо выйти. Она вышла и вслед за ней высадили 525 человек. По регламенту самолёт должен пройти ещё один досмотр. Идёт седьмой час задержки #внуково #аэрофлотроссия

A video posted by Elena Shteynikova (@elenashtein) on Jul 3, 2016 at 2:59pm PDT

Posle duge rasprave sa osobljem aviona, žena je izašla napolje, ali su ostalih 525 putnika morali ponovo da prođu bezbednosnu proveru.

"Ona je izašla, a onda su i svih ostalih 525 putnika morali da izađu. Propisi nalažu da avion u takvim situacijama mora da se ponovo pregleda. Ušli smo u sedmi sat čekanja", objavila je jedna putnica na Instagramu.

Авиакомпания Россия решила отмолчаться. Обидно, что эта женщина не понесёт никакого наказания. Пожилого мужчину на скорой увезли , много детей плакали , были и те, кто не выдержал и отказался от рейса.

A video posted by Elena Shteynikova (@elenashtein) on Jul 4, 2016 at 1:03am PDT

"Aviokompanija 'Rusija' odlučila je da ćuti o ovome. Sramota je što ova žena neće biti uopšte kažnjena. Hitna pomoć morala je da odvede jednog starca, mnogo dece je plakalo, a bilo je i onih kojima je svega dosta i koji su odlučili da ne lete uopšte", napisala je ta putnica.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.