Razišli se Bolomboj i Olimpijakos – šansa za Zvezdu?

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 15:40

Razišli se Bolomboj i Olimpijakos – šansa za Zvezdu?

Centar rođen u Donjecku pre 29 godina sada je slobodan igrač, pre samo nekoliko dana dovodio se u vezu sa beogradskim crveno-belima.

Krilni centar napustio je klub iz Pireja posle samo jedne sezone.

Prethnodno, četiri godine je bio član moskovskog CSKA. Bogatiji za još jednu evroligašku sezonu u kojoj je sa Aitinjanima bio nadomak osvajanja titule šampiona Evrope (da nije bilo Ljulja), sada kreće u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nove izazove.

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da je za njegove usluge zainteresovana i Crvena zvezda koja je odlascima Bentila, Martina i moguće Petruševa ostala "tanka" na pozicijama u samom reketu.

"Hvala ti za sve što si pružio timu i srećno u daljoj karijeri", ovim rečima se Olimpijakos oprostio od Bolomboja.

U Olimpijakosu je imao ulogu "bekap" centra, delio ju je sa Tarikom Blekom - dok je Mustafa Fal bio prvi izbor Barcokasa na "petici".

Bolomboj je minule sezone beležio 3.8 poena, 3 skoka, 0.5 asistenciaj u proseku po meču u Evroligi. Prosečno je igrao 11 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.