Rat u Rusiji?

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 11:18

Rat u Rusiji?

Noćašnji napad dronovima na Moskvu pokazuje da se ruska prestonica ubrzano navikava na rat koji će preći na rusku teritoriju.

To smatra savetnik šefa kabineta predsednika Ukrajine Mihail Podoljak.

"Sve što se dalje dešava u Rusiji je objektivni istorijski proces. Više neidentifikovanih dronova, više ruševina, više građanskih sukoba, više rata...", rekao je Podoljak, prenosi Unijan.

Rusija je saopštila da je noćas sprečen pokušaj napada ukrajinskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dronova na Moskvu i Moskovsku oblast, a da je jedan dron oštetio fasadu jedne od kula Moskva-Sitija i razbio stakla na 150 kvadratnih metara.

Moskva je napadnuta VIDEO

Rusi potvrdili: Napadnuti smo FOTO/VIDEO

Napad na Moskvu – objavljeni snimci FOTO/VIDEO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Podoljak: Napad dronovima pokazuje da se ruska prestonica navikava na rat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2023

Noćašnji napad dronovima na Moskvu pokazuje da se ruska prestonica ubrzano navikava na rat koji ce preci na rusku teritoriju, smatra savetnik šefa kabineta predsednika Ukrajine Mihail Podoljak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.