Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 18:17

Rajković slobodan igrač, otvoren put do Moskve

Navodno, čeka ga Marko Nikolić...

Ukoliko su informacije iz Rusije od pre nekoliko dana tačne, a tiču se interesovanja Lokomotive za Slobodana Rajkovića (31), onda tom poslu više nema ozbiljnih prepreka. Italijanski mediji listom javljaju kako je nekadašnji reprezentativni štoper raskinuo saradnju sa Peruđom, te da je u potrazi za novim klubom. Odlazak u Moksvu kod Marka Nikolića sada je još realnija opcija

Srpski defanzivac se protekle zime u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nekoliko navrata povezivao sa Partizan, ali nije došlo do realizacije pošto nije pao dogovor oko plate. Krajem januara Rajković je stavio paraf na dvoipogodišnji ugovor sa članom Serije B i u drugom rangu italijanskog fudbala odigrao 12 utakmica.

Peruđa će narednih dana morati u baraž za opstanak u ligi, ali bez Rajkovića.

Prema informacijama ruskih medija, ukoliko bi zaista došao kod Nikolića u Lokomotivu, visoki štoper bi potpisao jedan od najjačih ugovora u karijeri - 1.500.000 evra po sezoni. S te strane gledano ovaj razlaz sa Peruđom mogao bi da mu dođe kao kec na deset.

Slobodan Rajković ponikao je OFK Beogradu, odakle je prešao u Čelsi za 5.200.000 evra. Kasnije je 2011. prodat u Hamburg za 2.000.000 evra. Igrao je i za PSV, Tvente, Vitese, Palermo, Darmštat...

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.