Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2020, 17:07

Rajković prošao lekarske, plata pola miliona

Ugovor na godinu dana...

Samo dva dana pošto je Peruđa zvanično objavila da je raskinula saradnju sa Slobodan Rajkovićem (31), gorostasni srpski štoper praktično je pronašao novi klub. U pitanju je moskovska Lokomotiva, kako se i najavljivalo poslednjih nedelja.

Ruski mediji ovog popodneva donose nove informacije prema kojima je Rajković već odradio sve potrebne medicinske testove i svakog časa može se očekivati da klub predstavi novo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pojačanje. Zajedno sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije među Lokose stiže i mladi beloruski napadač Vitali Lisakovič (22), strelac 14 pogodaka prošle sezone za Šahtjor iz Soligorska.

Isti izvor tvrdi da će Rajković potpisati jednogodišnji ugovor, a Lisakovič četvorogodišnji. Ono u čemu je Srbin u prednosti u odnosu na Belorusa jeste plata. Sport.ru javlja da će ona iznositi oko 500.000 evra. Podsetimo, prethodnih dana pominjala se cifra od čak 1.500.000 evra po godini?!

U tekstu se još navodi da je na Rajkovićevom dolasku insistirao lično novi trener Lokomotive Marko Nikolić.

Slobodan Rajković ponikao je OFK Beogradu, odakle je prešao u Čelsi za 5.200.000 evra. Kasnije je 2011. prodat u Hamburg za 2.000.000 evra. Igrao je i za PSV, Tvente, Vitese, Palermo, Darmštat...

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rusi kažu - gotovo! Nikolićevo pojačanje je Srbin!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2020

Marko Nikolić dobio novo pojačanje...Kako prenose ruski mediji, Marko Nikolić ima novo pojačanje i to u vidu Slobodana Rajkovića...Fudbaler koji je bio na pragu angažmana u Partizanu pre samo osam meseci, igrao je za Peruđu sa kojom je raskinuo ugovor pre dva dana i više prepreka nema...Prošao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.