RUSI SE OGLASILI: Evo šta kažu o prelasku Buvača u Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 17:01

RUSI SE OGLASILI: Evo šta kažu o prelasku Buvača u Zvezdu

Trenutno je zamenik generalnog direktora moskovskog fudbalskog kluba Dinama.

Pojavila se iznenadna vest da je Crvena zvezda u Željku Buvaču pronašla zamenu za Baraka Bahara, koji i pored velikih pojačanja ibgračkog kadra ostvaruje sa crveno-belima najslabije rezultate u poslednjoj deceniji.

Ipak, kako ruski mediji tvrde dugogodišnji saradnik Jirgnena Klopa, trenutno zamenik generalnog direktora moskovskog fudbalskog kluba Dinama, navodno nije blizu prelaska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Crvenu zvezdu.

Tamošnji "Sport Ekspres" navodi da Buvač, nije pričao na tu temu sa čelnicima kluba.

- Mogao je Buvač, da je želeo, da vodi i Dinamo, ali o tome nije bilo govora. U moskovski klub je došao i sa stavom da ne želi da trenira. Prema saznanjima Sport Ekspresa, 62-godišnji specijalista je potpuno zadovoljan svojom ulogom u Dinamu, gde se bavi transferima, ali ima priliku da ostane u senci - piše "Sport Ekspres."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.