RUSI OGORČENI: Posle 2:0 sam prestao da gledam utakmicu sa Srbijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 10:46

RUSI OGORČENI: Posle 2:0 sam prestao da gledam utakmicu sa Srbijom

Sve je bilo rešeno već u 20. minutu.
Reprezentacija Rusije savladala je Srbiju u Moskvi sa ubedljivih 4:0, ali niko u redovima Zbornaje nije zadovoljan ovom proverom. Sve je bilo praktično rešemo u 20. minutu kad je crven karton dobio Milan Gajić, a Anton Mirančuk iz penala doveo domaćina u vođstvo.
U taboru Rusije se slažu da je utakmica u tom trenutku bila rešena, a da posle toga duel nije bio ravnopravan. Tako razmišlja i defanzivac Danil Hlusevič.
- Velika je stvar što smo pobedili, jer to želimo na svakoj utakmici. Srbija ima jak tim, mnogo njihovih igrača nastupa u najjačim ligama Evrope. Ali, crveni karton koji su dobili je mnogo uticao na njihovo izdanje...
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.