REŠENA NAJVEĆA MISTERIJA, EVO KAKO SU TERORISTI UŠLI U MOSKOVSKU HALU: Vlasnik objekta najzad progovorio

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 00:45

REŠENA NAJVEĆA MISTERIJA, EVO KAKO SU TERORISTI UŠLI U MOSKOVSKU HALU: Vlasnik objekta najzad progovorio

Nisu ušli na vrata.
Ono što se dogodilo u Krokusu je neobjašnjivo sa stanovišta univerzalnih ljudskih vrednosti, najgora tragedija koja se dogodila u poslednjih 20 godina, rekao je vlasnik hale u kojoj se dogodio teroristički napad Araz Agalarov.
- Dogodila se strašna tragedija, a već je rečeno da se ništa slično nije dogodilo u proteklih 20 godina... ono što se dogodilo je neobjašnjivo sa stanovišta univerzalnih ljudskih vrednosti - rekao je on.
Araz Agalarov je pojasnio da su teroristi ušli u salu ne kroz vrata, već kroz prozor obližnjeg izložbenog centra i počeli da pucaju na sve što su videli.
Napomenuo je da je jedan stražar ubijen, a drugi ranjen....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.