RAZMOTRILI PONUDU VELIKE BRITANIJE: Moskva spremna za saradnju pod jednim uslovom

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZMOTRILI PONUDU VELIKE BRITANIJE: Moskva spremna za saradnju pod jednim uslovom

Rusija je spremna za saradnju sa Velikom Britanijom ukoliko London bude korigovao svoju politiku

Rusija je spremna za saradnju sa Velikom Britanijom ukoliko London bude korigovao svoju neprijateljsku politiku prema Moskvi, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Rusije.

Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ukazalo na to da se zamenik šefa ruske diplomatije Vladimir Titov na marginama Minhenske konferencije o bezbednosti sastao s britanskim državnim ministrom za poslove Evrope i Amerike Alanom Dankanom.

- Sagovornici su razmatrali rusko-britanske odnose i mogućnosti rešavanja nagomilanih problema. Ruska strana je naglasila da normalizacija saradnje kroz dijalog zasnovan na uzajamnom poštovanju i ravnopravnosti nema alternativu. Izražena je spremnost za zajednički rad ukoliko rukovodstvo Velike Britanije koriguje neprijateljsku politiku prema Rusiji - navedeno je u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.