Putin protiv nudista: Teraju ih sa plaže kod Moskve

Izvor: Radio 021, 25.Avg.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin protiv nudista: Teraju ih sa plaže kod Moskve

Nudisti iz Moskve uskoro bi mogli da ostanu bez svoje omiljene plaže, zbog inicijative ruskih vlasti za zatvaranje "rasadnika bluda i razvrata".

Ruska Duma planira da otera kupače sa nudističke plaže u nacionalnom parku Srebrni bor, koju koriste već 30 godina. Poslanici koji su pokrenuli inicijativu nazvali su nudiste "izopačenim".

- Oni su potpuno poludeli. Ne možemo više da ohrabrujemo raskalašno ponašanje - kaže poslanica Ljudmila Stebenkova iz Putinove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stranke Jedinstvena Rusija.

U maju je, nakon skoro 50 godina, zatvorena jedna nudistička plaža na obodu Sankt Peterburga. Lokalne vlasti su ocenile da predstavlja "pretnju po javni moral".

- Moramo da zaštitimo našu decu od matorih dlakavih perverznjaka - rekao je Vitalij Milonov iz gradskog veća Sankt Peterburga.

Poslednjih godina sve više Rusa se okreće konzervativnom načinu razmišljanja, a takvu klimu podržava i tamošnja pravoslavna crkva. Pored nudista, sa neodobravanjem se gleda i na homoseksualce i svaki oblik golotinje u pozorištu i na filmu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.