Pussy Riot se vraćaju u sud

Izvor: Vostok.rs, 02.Avg.2012, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pussy Riot se vraćaju u sud

02.08.2012. -

U Hamovničeskom sudu u Moskvi, gde se održava suđenje pank-bendu Pussy Riot nije bila postavljena bomba. Tehničari su pretražili zdanje nakon što je primljen poziv o postavljenoj bombi unutar nje.

Novinari i učesnici procesa, koji su bili evakuisani posle poziva, stoje na ulazu čekajući da se vrate u zgradu. Kao što se očekuje, suđenje Pussy Riot će se ubrzo nastaviti.

Poziv o postavljenoj bombi je došao nedugo nakon što se sudija Marina Sirova povukla na savetovanje, da bi donela odluku o izuzeću sudija, koje je zatražila jedna od osuđenica.

Izvor: Golos Rossii, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ruski brodovi stigli u Perl Harbur

Izvor: Vostok.rs, 03.Avg.2012, 10:57

03.08.2012. -..Odred brodova ruske Pacifičke flote, posle velikih međunarodnih pomorskih vežbi na Havajskim ostrvima RIMPAK-2012, uplovio je u američku bazu u Perl Harburu. Tokom vežbi, ruski mornari su odradili vežbe borbi protiv pirata i terorizma, gađanja iz artiljerijskog oružja, kao i različite...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.