Ptice uletele u oba motora, piloti se snašli, avion prinudno sleteo u polje VIDEO

Izvor: B92, 15.Avg.2019, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ptice uletele u oba motora, piloti se snašli, avion prinudno sleteo u polje VIDEO

Ruski putnički avion prinudno je sleteo u polje nedaleko od aerodroma Žukovski ubrzo po poletanju iz Moskve pošto su ptice uletele u motor letelice.

U incidentu su povređene 23 osobe, uključujući devetoro dece.

Avion sa 234 putnika i članova posade kompanije "Ural erlajns" poleteo je iz Moskve za Simferopolj kada su ptice uletele u motor, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi TAS.

"Došlo je do prinudnog sletanja u Žukovskom. Ptice su uletele u oba motora. Motori su se ugasili, posada je izvela sletanje, kilometar od piste", rekao je Sergej Skuratov, generalni direktor "Ural erlajnsa" za Tas.

On je rekao da je avio sleteo adekvatno, da vatra nije zahvatila avion i da su svi putnici evakuisani.

Na mestu zbivanja je 20 ekipa hitne pomoći a angažovana su i dva helikotera

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FOTO, VIDEO: Avion prinudno sleteo u polje kraj aerodroma, u oba motora uletele ptice

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2019

Ruski putnički avion sa 234 putnika i članova posade prinudno je sleteo u polje nedaleko od aerodroma Žukovski ubrzo po poletanju iz Moskve pošto su ptice uletele u motor letelice...U incidentu su povređene 23 osobe, uključujući devetoro dece...Kompanija "Ural Erlajns" saopštila je da je njen...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.