Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2019, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi telefonski razgovor Putina i Zelenskog

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin i ukrajinski lider Vladimir Zelenski razgovarali su danas prvi put telefonom i govorili su o rješenju sukoba na istoku Ukrajine i razmjeni zatvorenika, saopšteno je iz Kremlja.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vladimir Putin,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Morales pozvao Putina u posjetu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2019

MOSKVA - Predsjednik Bolivije Evo Morales izrazio je danas očekivanje da će ruski lider Vladimir Putin posjetiti Boliviju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

PRVI POZIV Telefonski razgovor Putina i Zelenskog bio je PRAGMATIČAN

Izvor: Blic, 12.Jul.2019, 12:31

Prvi telefonski razgovor izmedju ruskog i ukrajinskog predsednika, Vladimira Putina i Volodomira Zelenskog, u četvrtak trajao je 20 minuta, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Njihov razgovor je, kako je naveo, bio pragmatičan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.