Prvaci Boljšoj teatra u Sava Centru

Izvor: BKTV News, 06.Dec.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvaci Boljšoj teatra u Sava Centru

Zvezde ruskog baleta, prvaci Boljšoj teatra iz Moskve Marija Alaš i Aleksandar Volčkov gostovaće 9. decembra u „Labudovom jezeru“ koje će biti izvedeno u Velikoj dvorani (20,00) Sava centra.

U ovom antologijskom ostvarenju, Marija Alaš će se beogradskoj publici predstaviti u ulogama Odete i Odilije, a Volčkov će biti princ Zigfrid. U predstavi će učestvovati celokupni ansambl Baleta i Orkestar Narodnog pozorišta pod dirigentskom upravom Ane Zorane Brajović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Balet „Labudovo jezero“, na muziku Petra Iljiča Čajkovskog, prema libretu Vladimira Begičeva i Vasilija Gelcera, u koreografiji i režiji Dimitrija Parlića premijerno je izveden 14. maja 1970, a obnovljen 23. aprila 1998. godine.
Ulaznice za ovaj veličanstveni kulturni događaj, mogu da se nabave na blagajnama Narodnog pozorišta u Beogradu i Sava centra.
Izvor: Narodno pozorište
The post Prvaci Boljšoj teatra u Sava Centru appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.