Propalo, Alaba ide!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 12:55

Propalo, Alaba ide!

Nemogući zahtevi.

Bajern Minhen nastavlja u serijama da pobeđuje.

Šampion Evrope je sinoć slavio u Moskvi, ali Nikolićeva Lokomotiva ih je dobrano namučila. Sreću zbog novog trijumfa umanjuje današnja vest oko Davida Alabe.

Kristijan Folk iz SportBilda prenosi da je treća runda pregovora oko produžetka ugovora propala.

Alabini zahtevi ostaju previsoki, Austrijanac zahteva sumu blizu 400 hiljada evra na nedeljnom nivou dok bi njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << agent Pini Zahavi dobio dvadeset miliona evra po potpisu svog klijenta.

Klub iz Minhena je imao želju da nastavi sa igračem koji je od 2008. godine u Bavarskoj, ali izgleda da Alaba više cilja ka promeni sredine. Polivalentnom igraču ističe ugovor kroz osam meseci, već tokom januara će moći da aktivira Bosman pravilo a možda ga i Bavarci unovče kako bi dobili makar neki novac.

Za 28-godišnjeg Austrijanca ne manjka interesovanja, njega već par meseci prate Juventus, Mančester Siti, Real Madrid, Barselona i mnogi drugi.

Nova vest o propalim pregovorima će samo ubrzati proces pregovora sa zainteresovanim klubovima.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.