Proglašen pobednik takmičenja mladih biznismena „Poslovni izazov“

Izvor: Blic, 21.Dec.2012, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašen pobednik takmičenja mladih biznismena „Poslovni izazov“

Takmičenje za najbolje srednjoškolce - biznismene „Poslovni izazov“ održano je danas u sali hotela “Moskva” i tom prilikom ekipa učenika čiji je projekat nosio naziv „Move the boats“ osvojila je prvo mesto.

Pobednici Nemanja Gavrilović iz Pete ekonomske škole u Beogradu, Maša Majdanac iz Ekonomske škole „Nada Dimić“ u Zemunu, Jelena Grozdanić iz Škole za negu lepote i Miodrag Cvejić, đak Prve gimnazije, dobili su ručne satove kao nagradu. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će imati priliku i da svoj projekat izlože na „Poslovnom izazovu zapadnog Balkana“.

Na takmičenju je učestvovalo 20 srednjih škola, podeljenih u 19 ekipa čiji je zadatak bio da osmisle profitabilan proizvod ili uslugu koji se oslanja na veliki potencijal reka na kojima leži Beograd.

- Na početku smo imali baš dosta ideja, ali došli smo do toga da treba nekako skloniti te olupine iz reka, s obzirom na to od čega su napravljene prikupili smo informacije i sastavili plan za koji nam je pomogao i naš mentor Aleksandar Nedeljković. Bili smo baš raspoloženi. Zajedno smo došli do ideje i ovo su rezultati - objasnili su članovi pobedničkog tima Nemanja i Maša.

Povezane vesti: Biznismeni iz školskih klupa
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.