Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Apr.2013, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikupljena pomoć za operaciju male Tijane u Hjustonu

Na račun za pomoć osmogodišnjoj Tijani Ognjanović, kojoj je hitno neophodno presađivanje srca u Hjustonu, stiglo je dovoljno novca za operaciju, pišu današnje "Naše novine". Organizovana je humanitarna akcija, za operaciju je potrebno ukupno 710.000 dolara, a košarkaši moskovskog CSK Nenad Krstić i Miloš Teodosić u svom klubu organizovali su prikupljanje novca i juče uplatili čak 100.000 dolara. Tijanin otac je već prebacio na račun americke bolnice depozit od 500.000 dolara, pa će Tijana već sljedeće nedelje krenuti u Hjuston. (Press) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/prikupljena-pomoc-za-operaciju-male-tijane-u-hjustonu.html)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Uspela akcija "Velikog brata" za pomoć Tijani Ognjanović

Izvor: NaDlanu.com, 04.Apr.2013

U utorak uveče organizovano je vanredno izbacivanje jednog ukućanina iz kuće Velikog Brata povodom humanitarne akcije. Ovoga puta sav prihod od glasanja namenjen je za operaciju srca male Tijane Ognjanović... Glasajući za svog favorita u kući Velikog Brata, publika je pomogla ovoj akciji!U toku...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.