Prijovićka stigla i do MOSKVE: Izvešće SRPSKU HIMNU pred OVAJ bitan događaj u Rusiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 19:39

Prijovićka stigla i do MOSKVE: Izvešće SRPSKU HIMNU pred OVAJ bitan događaj u Rusiji

Čak i nakon svih spektakularnih podviga koje je mlada pevačica ostvarila u toku prošle godine ona ne prestaje da diže lestvicu.

Aleksandra Prijović, od samog početka svoje karijere neprestano postavlja i ruši sve rekorde - u jednom trenutku čak napunivši 5 Arena u Zagrebu.

Fudbalska reprezentacija Srbije će igrati prijateljsku utakmicu sa Rusijom, koja će se, 21. marta, održati u njihovoj prestonici - Moskvi.

Prijovićka je dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tu veliku čast da, pred sam početak utakmice, ona bude ta koja će pevati himnu Srbije.

Srpski selektor, Piksi je, pred Svetsko prvenstvo u Kataru, čak i citirao deo iz Aleksandrine pesme, pa nije teško pomisliti da je on imao nekakve veze sa odabirom pevačice za ovu priliku.

Selektor Piksi je tada na temu povreda Mitrovića i Vlahovića rekao:

- Ima jedna pesma od Aleksandre Prijović koja kaže "Nije kome je rečeno, nego kome suđeno je". Ja se nadam da će biti sve u redu, a i ako ne bude, naćićemo rešenje - objasnio je tada Piksi.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.