Preminula balerina Maja Pliseckaja

Izvor: Politika, 02.Maj.2015, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula balerina Maja Pliseckaja

MOSKVA - Svetski poznata balerina Maja Pliseckaja preminula je danas u Nemačkoj, od srčanog udara, saopštio je generalni direktor moskovskog Baljšoj teatra Vladimir Urin.

On je rakao za Tas s, da ga je o tome obavestio njen suprug Rodion Šćedrin, dodajući da su se lekari borili da je spasu, ali nisu uspeli.

Predsednik Rusije Vladimr Putin izrazio je duboko i iskreno saučečhe porodici, prijateljima i obožavaocima proslavljene balerine, saošteno je iz Kremlja.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vladimir Putin

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Preminula balerina Maja Pliseckaja

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Maj.2015

MOSKVA - Svjetski poznata balerina Maja Pliseckaja preminula je danas u Njemačkoj, od srčanog udara, u 89. godini, saopštio je generalni direktor moskovskog Baljšoj teatra Vladimir Urin...On je rekao za Tass da ga je o tome obavijestio njen suprug Rodion Šćedrin, dodajući da su se ljekari borili...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.