Posledice požara u moskovskom soliteru

Izvor: Vostok.rs, 25.Jan.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posledice požara u moskovskom soliteru

25.01.2013. -

Vatrogasci su uspeli da u potpunosti ugase požar koji je izbio u soliteru u izgradnji u kompleksu Moksva – Siti. Povređen je jedan radnik, saopšteno je u moskovskoj upravi za vanredne situacije.

Nacionalno udruženje građevinara smatra da je izbijanje požara na soliteru u izgradnji u kompleksu Moskva Siti, verovatno povezano sa niskim nivoom organizacije rada na gradilištu, izjavio je u petak Mihail Viktorov, šef osoblja Nostroj.

Po pravilu na građevinama se nesreće dešavaju zbog loše organizacije posla i kršenja tehničke bezbednosti, dodao je on.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija brani nezavisnu unutrašnju politiku u Siriji

Izvor: Vostok.rs, 26.Jan.2013, 15:23

26.01.2013. -..Kremlj smatra da mirovni plan sirijskog predsednika Bašara Asada, koji je Zapad oštro kritikovao, može da bude dobra osnova za rešavanje sirijske krize, izjavio je Dmitrij Peskov, pres sekretar ruskog predsednika Vladimira Putina u intervjuu objavljenom u petak u američkim medijima...Rusija...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.