Poruka iz Kremlja: Može se vratiti

Izvor: B92, 23.Sep.2020, 18:18

Poruka iz Kremlja: Može se vratiti

Moskva -- Ruski opozicioni lider, koji je jutros pušten iz bolnice u Berlinu, može da se vrati u Rusiju kad god hoće, kaže portparol ruskog Predsedništva Dmitrij Peskov.

"Ukoliko se pacijent oporavlja dobro je, želimo mu što brži oporavak. Što se tiče njegovog povratka u Moskvu, kao i svi drugi državljani Rusije, slobodan je da to uradi kad god hoće", rekao je Peskov, prenosi Tas.

On je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da nije planiran nikakav zvaničan sastanak, sem ukoliko Navaljni nema potrebu da podeli informacije, koje je aktivno delio sa kolegama iz Nemačke i drugih zemalja, sa našim službama za sprovodjenje zakona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.