Porodica NA OKUPU - Miloš Biković prvi put sa sinom otputovao na OVU daleku destinaciju: Isplivala fotografija

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 20:52

Porodica NA OKUPU - Miloš Biković prvi put sa sinom otputovao na OVU daleku destinaciju: Isplivala fotografija

Ivana je podelila ovaj emotivni trenutak sa publikom.
Popularni glumac Miloš Biković, pre nešto više od dva meseca postao je otac. Njegova izabranica Ivana Malić, porodila se 9. januara u jednoj privatnoj beogradskoj bolnici.
Njih dvoje, postali su roditelji dečaka kojem su dali ime Vasilije.
Biković već godinama živi na relaciji Moskva - Beograd, zbog svojih poslovnih obaveza. Malićeva, je do sada delila fotografije sa sinom iz  doma na Dorćolu, ali bez Miloša.
Međutim, sudeći po njenoj novoj objavi porodica tek sada na okupu.
Ivana je objavila emotivnu fotografiju na kojoj je spontano...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILOŠ BIKOVIĆ I IVANA SE LJUBE PRED SVIMA NA ULICI Glumac pozirao sa suprugom i sinom, a ROMANTIČAN prizor oduševio: Pokazali KOLIKO SE VOLE

Izvor: Blic, 16.Mar.2024

Glumac Miloš Biković postao je nedavno otac, a njegova izabranica Ivana Malić na svet je donela naslednika kojem su ponosni roditelji dali ime Vasilije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.