Izvor: Beta, 21.Jan.2017, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović (SNP): Rusija podržava Srbiju na putu da postane lider na Balkanu

Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović saopštio je danas da "Rusija u potpunosti podržava Srbiju na putu da postane lider na Balkanu".Popović je saopštenje uputio iz Moskve gde se sastao sa više ruskih zvaničnika uoči Kongresa vadajuće partije Jedinstvena Rusija.Popović je kazao da su "Balkan i Srbija važna pitanja za Rusiju" i da je posle inauguracije novoizabranog američkog predsednika, Donalda Trampa, "on uveren da će srpski interesi u regionu biti u većoj meri uvaženi od strane medjunarodne zajednice, zahvaljujući boljem razumevanju izmedju Rusije i SAD".

Po njegovim rečima, to su loše vesti za Albance i Hrvate, "ali i za one koji ...
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Stamatović na izbore bez podrške SNP: Popoviću, vidimo se kad se prebroje glasovi

Izvor: Blic, 21.Jan.2017

Predsednik opštine Čajetina i jedan od osnivača Srpske narodne partije saopštio je da u trku za predsednika Srbije ulazi bez podrške partije kojoj pripada i između redova najavio da u njoj neće još dugo ostati...Milan Stamatović je kandidaturu za šefa države najavio još jesenas, saopštivši...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.