Politička elita SAD besna: Obični Amerikanci, ne verujte svojim lažljivim očima

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 19:49

Politička elita SAD besna: "Obični Amerikanci, ne verujte svojim lažljivim očima"

Politička elita SAD upala je u bizaran bes zbog naizgled bezazlenog odlaska Takera Karlsona u moskovsku metro stanicu i supermarket, piše Sputnjik internešnal.

Prorežimski stručnjaci požurili su da objave i "pobijanja“ Karlsonovih video-snimaka, dok ga je senator Tom Tilis ocrnio kao "korisnog idiota“.

Njihova sveobuhvatna poruka bila je jasna: "Obični Amerikanci, ne verujte svojim lažljivim očima“.

Nema ništa značajno ili iznenađujuće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u činjenici da Rusija ima lepe metro stanice i supermarkete – to je najveća privreda u Evropi i peta po veličini u svetu po paritetu kupovne moći. Uprkos neviđenim zapadnim sankcijama, ruska ekonomija je rasla bržom stopom od svih privreda G7 2023. i verovatno će to učiniti ponovo ove godine, navodi MMF, prenosi "Sputnjik internešenal".

Ključna razlika između Rusije i Sjedinjenih Država nije cena namirnica, pa čak ni kvalitet javnog prevoza. Ključna razlika je u efikasnosti njihovih političkih sistema.

"Razlog zašto je Moskva lepši grad od Vašingtona je taj što prvim upravljaju kompetentne tehnokrate, a drugim 'nesposobni aparatčići Demokratske partije'. Kao neko ko je živeo u oba grada, iz prve ruke znam koji je čistiji, bezbedniji i nudi sveukupno bolji životni standard", zaključuje autor članka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.