Izvor: Vostok.rs, 27.Avg.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo avio-kosmički sajam „MAKS-2019“

Na aerodromu Žukovski kod Moskve počeo je Međunarodni sajam avijacije i kosmičkih istraživanja "MAKS 2019". Sajam će trajati od 27. avgusta do 1. septembra, a učestvuje preko 800 kompanija iz 33 zemlje. Svoju premijeru imaće ruski putnički avion MS-21, vojno-transportni avion „Iljušin“, kao i druge letelice. Sajam će ulepšati akrobatski i demonstracioni letovi svih tipova letečica.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

PUTIN I ERDOGAN NA AEROMITINGU: Počinje najveći vazduhoplovni sajam „MAKS-2019“ (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2019

U predgrađu Moskve, na aerodromu Žukovski, mešaju se galama posetilaca i zvuk motora. Počinje Međunarodni sajam avijacije i svemirskih istraživanja — „Maks -2019“ U predgrađu Moskve, na aerodromu Žukovski, mešaju se galama posetilaca i zvuk motora. Počinje Međunarodni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.