Pobede CSKA i Asvela, dabl-dabl Milutinova i neprimetni Marinković

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede CSKA i Asvela, dabl-dabl Milutinova i neprimetni Marinković

CSKA iz Moskve rutinski savladao Valensiju. Poraz Olimpijakosa.

Ekipa Valensije nije dorasla ekipi CSKA.

Izabranici Dimitrisa Itudisa su večeras slavili protiv Valensije u gostima i to rezultatom 71:95.

Gledali smo odlično šutersko veče CSKA, pogodili su 17 trojki iz 31 pokušaja, a briljirao je Hilard sa 5 trojki i 22 poena. Džejms nije imao niti jedan promašaj iz igre, a zaustavio se na 20 poena.

Majk Tobi najbolji kod Valensije sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 14 poena, Dubljević i Motum su imali po 12. Vanja Marinković nije imao mnogo prostora da se razmahne, postigao je 3 poena za 15 minuta.

Olimpijakos je poražen od Asvela u okviru prvog kola Evrolige i to rezultatom 82:63. Nije pomoglo ni solidno izdanje Nikole Milutinova koji je zabeležio dabl-dabl, 10 poena i 10 skokova.

Džordan Tejlor i Dejvid Lajti su sa po 16 poena bili najefikasniji na ovom meču.

Printezis je bio najefikasniji kod ekipe Olimpijakosa, postigao je 15 poena.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Evroliga: Majk Džejms MVP prvog kola, "za dlaku" ispred Lučića

Izvor: B92, 05.Okt.2019, 11:39

Završeno je i prvo kolo ovogodišnjeg izdanja košarkaške Evrolige, a za najkorisnijeg igrača proglašen je član moskovskog CSKA, Majk Džejms...Majk Džejms je posle neuspešne epizode u Armaniju potpisao ugovor sa CSKA iz Moskve i već na prvoj utakmici zabeležio 28 indeksnih poena...On je u pobedi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.