Izvor: Sportal.rs, 11.Mar.2024, 15:45

Piksi skratio spisak! Ovo su igrači na koje računa za Rusiju i Kipar

Selektor Srbije Dragan Stojković saopštio je konačan spisak igrača za prijateljske mečeve protiv Rusije, u Moskvi 21. marta i Kipra, četiri dana kasnije u Larnaki.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PIKSI SAOPŠTIO KONAČAN SPISAK ZA MEČEVE SA RUSIJOM I KIPROM: Ovo su igrači na koje selektor računa! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Mar.2024

Skratio je selektor Orlova prvobitnu listu igrača koje je pozvao Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je konačan spisak za prijateljske mečeve protiv Rusije i Kipra! Orlovi će 21. marta gostovati u Moskvi, zatim putuju na Kipar gde ih 25. očekuje duel sa tamošnjom...

Nastavak na HotSport.rs...

Dragan Stojković Piksi skratio spisak Srbije za prijateljske utakmice u martu

Izvor: Danas, 11.Mar.2024

Selektor Srbije Dragan Stojković saopštio je konačan spisak igrača za prijateljske mečeve protiv Rusije, u Moskvi 21. marta i Kipra, četiri dana kasnije u Larnaki, a sa prvobitnog spiska nema Jan-Karlo Simića, Srđana Babića, Filipa Mladenovića, Nemanje Maksimovića i Petra Ratkova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.