Izvor: Piplmetar.rs, 24.Mar.2024, 19:31

Piksi pred Kipar: „Nismo razočarani porazom od Rusije, Englezi? Pa ni oni ne lete, nikoga se ne plašimo“

Foto: Marko Jovanović

Fudbalska reprezentacija Srbije je odigrala izuzetno slab prijateljski meč protiv Rusije u Moskvi, gde su poraženi sa 4:0, a već ih očekuje i novi duel, pošto će u Larnaki igrati protiv domaće selekcije Kipra u ponedeljak, 25. marta s početkom od 14 časova.
Reprezentativci Srbije su stigli na Kipar, gde bi trebalo da odrade i trenigna, uoči kog se obratio i selektor Dragan Stojković Piksi.
Sve je u redu, nismo razočarani posle poraza u Rusiji. Nikad nije dobro kad izgubite, posle povratka u Beograd imali smo ozbiljan sastanak, sa jasnom porukom igračima. Verujem da su je dobro primili i reagovali. Očekujem...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selektor Stojković pred Kipar: Nema panike, hoću reakciju, revolt

Izvor: Danas, 24.Mar.2024

Reprezentacija Srbije u ponedeljak protiv Kipra mora da popravi utisak koji je ostavila u porazu od Rusije (18.00).

Nastavak na Danas...

"Svaka naša utakmica se tako završava!" Tadić opisao haos u Trabzonu: Sreća da je Bačuaji vežbao...

Izvor: Sportal.rs, 25.Mar.2024, 16:30

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak igra prijateljski meč protiv selekcije Kipra, a izvesno je da će se u sastavu Orlova naći i Dušan Tadić, koji će tako oboriti rekord.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.