Pijani Rus pao sa devetog sprata i nastavio da pije

Izvor: N1 televizija, 20.Nov.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani Rus pao sa devetog sprata i nastavio da pije

Muškarac iz Moskve napio se i pao sa devetog sprata, ali je i nakon toga nastavio da pije, pa je sasvim zaboravio zašto je zvao policiju.

Moskovljanin je popio toliko alkohola da se sapleo dok je pušio cigaretu i ispao kroz prozor svog stana na devetom spratu.

Pao je na beton, ali se samo izgrebao kotrljajući se prethodno niz krov. Zatim je pozvao policiju i vratio se u svoj stan.

Kada su se >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << policajci najzad pojavili na njegovom pragu, on je već bio zaboravio šta se dogodilo.

Lekari su pijanog čoveka, ipak, odveli u bolnicu iz predostrožnosti, navodi "Ruski vjesnik".

Prema podacima svetskih organizacija, 3,3 miliona smrtnih slučajeva godišnje je u vezi sa alkoholizmom.

Alkohol uzrokuje više od 60 različitih vrsta bolesti koje ostavljaju značajne posledice na pojedinca, ali i njihove porodice.

Rusi tradicionalno spadaju u sam vrh korisnika alkohola, a neretko su i na prvom mestu, uprkos stalnim državnim kampanjama za manje konzumiranje alkoholnih pića, podsećaju medicinski portali.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Pao sa devetog sprata i nastavio da pije

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Nov.2017

Muškarac iz Moskve napio se i pao sa devetog sprata, ali je i nakon toga nastavio da pije, pa je sasvim zaboravio zašto je zvao policiju...Moskovljanin je popio toliko alkohola da se spotakao dok je pušio cigaretu i ispao kroz prozor svog stana na devetom spratu...Pao je na beton, ali se samo izgrebao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.