Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2023, 15:34

Peskov: Rusija će održati paradu na Dan pobede 9. maja na Crvenom trgu u Moskvi

Rusija ce održati paradu na Dan pobede 9. maja na Crvenom trgu u Moskvi, ali je rano govoriti da li ce biti održan njen vazduhoplovni deo, rekao je danas novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov. "Pripreme za paradu su u toku i ona ce biti održana", istakao je portparol ruskog predsednika, preneo je Taš.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NATO napravljen kao instrument konfrontacije — portparol Kremlja

Izvor: Vostok.rs, 24.Apr.2023

 NATO je instrument konfrontacije, a ne mira, prava „ratna mašina“ koja se približava ruskim granicama, izjavio je u ponedeljak sekretar za štampu ruskog predsednika Dmitrij Peskov.. "NATO nije instrument mira, to je instrument konfrontacije. NATO je dizajniran i napravljen ovako, kao instrument...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.