Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2023, 13:05

Peskov: Nemamo pravo da se miješamo u unutrašnja pitanja Amerike

MOSKVA - Moskva ne smatra da ima pravo da se miješa u unutrašnja pitanja SAD, baš kao što ni Vašington nema pravo da se miješa u unutrašnja pitanja Rusije, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, odbijajući da prokomentariše slučaj protiv bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Rusija se ne meša u američke poslove, dobro im je i bez nas — Lavrov o slučaju Trampa

Izvor: Vostok.rs, 05.Apr.2023

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ponovio je u sredu da se Moskva ne meša u poslove Vašingtona. . Na pitanje da prokomentariše sudski postupak protiv bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, Lavrov je rekao: "Zar niste to sami rekli? Mi se ne mešamo. Kako ja to vidim, dobro...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.