Peskov: Moguća poseta Erdogana Moskvi

Izvor: Vostok.rs, 21.Apr.2017, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Moguća poseta Erdogana Moskvi

Portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov saopštio je da postoji mogućnost da predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan poseti Moskvu. Ovo je bila i tema nedavnog telefonskog razgovora lidera dveju država.

„O mogućem kontaktu u bliskoj budućnosti bilo je reči tokom nedavnog telefonskog razgovora“, rekao je Peskov.

Portparol šefa ruske države nije navodio druge detalje.

Ranije je saopšteno da je za vreme telefonskog razgovora predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao Erdoganu na rezultatima referenduma. Oni su razgovarali o situaciji u Siriji, još jednom naglasili važnost detaljne i nepristrasne istrage incidenta sa hemijskim oružjem u Idlibu.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Moskva,   Turska,   Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Putin i Erdogan 3. maja u Sočiju

Izvor: B92, 21.Apr.2017

Moskva -- Predsednici Rusije i Turske, Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan, sastaće se 3. maja u Sočiju, saopštio je portparol Kremlja...Putin i Erdogan će razgovarati o situaciji u Siriji, rekao je portparol Dmitrij Peskov, preneo je Rojters.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.