Pedofil osuđen na 19 godina robije, oteo dečaka (7) i 52 dana ga zlostavljao u bunkeru (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 06.Jul.2022, 11:30

Pedofil osuđen na 19 godina robije, oteo dečaka (7) i 52 dana ga zlostavljao u bunkeru (FOTO)

Svaki zločin nad detetom je za posebnu osudu, a pedofilija je verovatno najgnusniji od svih.
Žrtve seksualnih predatora često ne mogu da se oporave od stravičnih trauma koje su im zlostavljači naneli, a ožiljci ostaju tokom čitavog života.
Upravo takav zločin desio se u u ruskom selu Makarika, lociranom na oko 300 kilometara od Moskve, krajem septembra 2020. godine.
Pedofil osuđen na 19 godina zatvora, uz psihijatrijsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << lečenje Dmitrij Kopilov (28) oteo je sedmogodišnjeg dečaka kada je izašao iz školskog autobusa i odveo ga u obližnje selo, 20 kilometara od mesta gde je mališan živeo.
Zatvorio ga je u podzemni bunker u svojoj kući i seksualno se iživljavao 52 dana nad nesrećnim detetom, sve dok ga policija nije otkrila nakon opsežne potrage.
Foto: Društvene mreže / east2west news Ruski pedofil je prekjuče osuđen je na 19 godina zatvora. Dmitrij je poslat u kaznenu koloniju strogog režima u Rusiji, nakon što je optužen za 62 odvojena gnusna zločina zbog otmice dečaka (7) i još jedne žrtve koja nije držana kao taoc.
Sudija je doneo odluku da Kopilov mora da se podvrgne psihijatrijskom lečenju dok služi kaznu zatvora od 19 godina i 11 meseci u visoko obezbeđenom zatvoru, prenosi Telegraf.
Otkriven nakon što se hvalio na dark vebu Dečak je spasen i vraćen porodici u novembru 2020. godine nakon dojave Interpola zasnovane na obaveštajnim podacima sa Zapada.
Ruske specijalne snage presekle su čelična vrata i razbile prozor kako bi ušle u podrum u koji je držan dečak.
Kopilov je otkriven nakon što se navodno na dark vebu hvalio kako drži dečaka zarobljenog, prenosi Mirror.
Podzemni bunker otkriven je ispod kuće Kopilova u Makariki u regionu Vladimir. Pedofil je živeo na spratu.
Foto: Društvene mreže / east2west news Kada su specijalci upali u kuću, osumnjičeni je sedeo sa dečakom na kauču.
Bolesnik izjavio da je „predugo želeo dete“ Kopilov je za Vesti TV u sudnici rekao da „žali“ zbog svojih zločina.
– Želim da se izvinim svojim žrtvama. Nisam se ponašao kao ljudsko biće, ali nisam imao izbora – rekao je on.
Planira da se žali na presudu, pošto, kako kaže „nije nikog ubio, niti ga učinio invalidom“, a ovako će biti zatvoren sa ubicama.
Upitan zašto se osećao prinuđenim da kidnapuje dečaka, pedofil je rekao: „Nisam mogao više… Predugo sam želeo dete.“
Mnoga deca još čekaju spasenje – Dečaka smo vratili njegovoj porodici, tamo gde mu je mesto. zahvaljujući posvećenom radu i saradnji policije i vlasti širom sveta. Iako smo zaista oduševljeni što ova priča ima srećan kraj, mnoga deca još uvek čekaju spasenje – izjavio je generalni sekretar Interpola, Jirgen Štok, nakon što je dete spašeno.
Aleksandar, dečakov otac, rekao je da je njegov sin bio veoma srećan kada je video majku.
– Zagrlio ju je i poljubio. Osetili smo olakšanje, najzad je pronađen – izjavio je on.
Izvori: Telegraf, Mirror
Broj registrovanih pedofila u Srbiji rapidno raste, u svakom gradu bar 20 osuđenih i dokazanih

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.