Pašinjan nezadovoljan rezultatima razgovora sa Rusijom o Lačinskom koridoru

Izvor: Vostok.rs, 29.Maj.2023, 11:59

Pašinjan nezadovoljan rezultatima razgovora sa Rusijom o Lačinskom koridoru

Jermenski premijer Nikol Pašinjan nije zadovoljan rezultatima razgovora 25. maja sa ruskim kolegama u Moskvi o deblokadi koridora Lačin.
„Napominjem da je jedna od tema razgovora bila vezana za aktuelnu humanitarnu situaciju u Nagorno-Karabahu i nelegalnu blokadu koridora Lačin. O ovom pitanju smo razgovarali sa našim ruskim kolegama. Ne mogu da kažem da su rezultati ove diskusije zadovoljavajući. Veoma je tužno što je do zatvaranja koridora Lačin došlo u prisustvu ruskih mirovnih snaga. Nastavićemo da pregovaramo sa našim ruskim partnerima kako bismo rešili ovu situaciju", izjavio je on u ponedeljak, govoreći u parlamentu. .

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.