Izvor: Blic, 12.Apr.2023, 19:24

PUTINA NAGRIZA TAJNA KOJU NEĆE JOŠ DUGO MOĆI DA SKRIVA "Uskoro će ih tražiti u Moskvi, a onda..."

Prema izveštajima sa Zapada, broj ruskih vojnika koji su tokom rata u Ukrajini poginuli ili ranjeni uskoro će preći 200.000. Smatra se da je samo poginulih otprilike 40.000. Ti gubici su gotovo deset puta veći od onih koje je Moskva pretrpela tokom Sovjetsko-avganistanskog rata koji je trajao od 1979. do 1989. godine. Uprkos velikim gubicima, ruska javnost većinom ćuti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Putina bode tajna koju neće moći još dugo da krije: „Uskoro će ih tražiti u Moskvi“

Izvor: Danas, 12.Apr.2023

Prema izveštajima sa Zapada, broj poginulih ili ranjenih ruskih vojnika tokom rata u Ukrajini uskoro će premašiti 200.000. Veruje se da je umrlo samo oko 40.000 ljudi. Ovi gubici su skoro deset puta veći od onih koje je pretrpela Moskva tokom sovjetsko-avganistanskog rata koji je trajao od 1979....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.