PUTIN ME JE ZAMOLIO JEDNU STVAR, A TIČE SE VUČIĆA! Lazanski otkriva kako je protekao susret sa ruskim predsednikom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2020, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN ME JE ZAMOLIO JEDNU STVAR, A TIČE SE VUČIĆA! Lazanski otkriva kako je protekao susret sa ruskim predsednikom (VIDEO)

Novi ambasador Srbije u Moskvi je jako zadovoljan susretom sa ruskim predsednikom.

Pojavio se video snimak u kojem ambasador Srbije u Moskvi Miroslav Lazanski opisuje kako je protekao njegov susret sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

- Ceremonija uručivanja akreditiva predsedniku Putinu bila je zaista vrlo imrpesivna, od samog dolaska u Kremaljski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvorac, postavljeni su gardisti, zatim govor predsednika Putina koji je najveći deo govora posvetio Srbiji i odnosima sa Srbijom istakavši ulogu predsednika Vučića u odnosima Srbije i Rusije, a nije spomenuo nijednog drugog predsednika, a bilo je još 23 ambasadora koji su davali akreditive - rekao je Lazanski.

- Posle toga usledio je koktel gde smo svi prilazili predsedniku Putinu, on je tada molio da prenesem pozdrave predsedniku Vučiću i izrazio nadu za njihovo ponovno viđanje. Razmenili smo par konvencionalnih rečenica. Razgovarao sam i sa ministrom spoljnih poslova Sergejem Lavrovim i savetnikom za spoljne poslove Ušakovim. Svi su se utrkivali ko će da provede više vremena sa Putinom, eto, meni je to pošlo za rukom i jako sam zadovoljan i impresije su fantastične - rekao je Lazanski.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.