Izvor: Blic, 01.Mar.2024, 05:09

PUT U VEČNI MIR ILI NASTAVAK AGONIJE Da li će ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni danas biti sahranjen bez tenzija? U to jedva veruje čak i njegova porodica (FOTO)

Aleksej Navaljni, ruski opozicioni lider koji je 16. februara preminuo u arktičkoj kaznenoj koloniji pod misterioznim okolnostima, trebalo bi da bude sahranjen danas u 12 časova u Moskvi. Međutim, da li će pokojni strastveni kritičar režima Vladimira Putina konačno moći da počiva u miru, očigledno zavisi od brojnih faktora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TENZIJE UOČI SAHRANE NAVALJNOG, SPECIJALCI OPKOLILI GROBLJE Sve oči uprte u Moskvu, strahuje se da će biti nemira: "Očekujem hapšenja"

Izvor: Blic, 01.Mar.2024

Aleksej Navaljni, ruski opozicioni lider koji je 16. februara preminuo u arktičkoj kaznenoj koloniji pod misterioznim okolnostima, trebalo bi da bude sahranjen danas. Međutim, da li će pokojni strastveni kritičar režima Vladimira Putina konačno moći da počiva u miru, očigledno zavisi od brojnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.