PUCNJAVA U MOSKOVSKOM METROU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA U MOSKOVSKOM METROU!

U blizini stanice metroa "Novie Čeremuški" u Moskvi došlo je do pucnjave, a prema preliminarnim informacijama, jedna osoba je ubijena, dok je druga izvršila samoubistvo, rekao je neimenovani izvor iz policije za TAS S.

- Dva tela sa prostrelnim ranama pronađena su u blizini ulaza u metro stanicu "Novie Čeremuški".

Prema preliminarnim informacijama, muškarac je otvorio vatru, ubio drugog muškaraca i onda izvršio samoubistvo - rekao je neimenovani izvor.

Istražni tim radi na utvrđivanju okolnosti incidenta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava kod metro stanice u Moskvi, pronađena dva tijela

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2019

MOSKVA - U blizini stanice metroa "Novie Čeremuški" u Moskvi došlo je do pucnjave, a prema preliminarnim informacijama, jedna osoba je ubijena, dok je druga izvršila samoubistvo, rekao je neimenovani izvor iz policije za TAS S.

Nastavak na Nezavisne Novine...

PUCNjAVA U MOSKVI: Leševi sa prostrelnim ranama u metrou

Izvor: Večernje novosti, 25.Apr.2019

Prema preliminarnim informacijama, muškarac je otvorio vatru, ubio drugog muškaraca i onda izvršio samoubistvo rekao je neimenovani izvor iz policije za TAS S U blizini stanice metroa "Novie Čeremuški" u Moskvi došlo je do pucnjave, a prema preliminarnim informacijama, jedna...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.