PRVI SNIMAK HAPŠENJA NAVALJNOG U MOSKVI: Policija ga uhvatila nakon kontrole pasoša na aerodromu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 20:58

PRVI SNIMAK HAPŠENJA NAVALJNOG U MOSKVI: Policija ga uhvatila nakon kontrole pasoša na aerodromu (VIDEO)

Sud će odrediti da li će opozicionar ostati u zatvoru.

Ruski opozicionar Aleksej Navaljni vratio se iz Nemačke u Rusiju i uhapšen je na aerodromu Šeremetjevo u Moskvi, saopštila je Federalna služba za izvršenje kazneni.

Pogledajte prvi snimak hapšenja Navaljnog:

Задержание Алексея pic.twitter.com/q3mq4VZgBG

— Кира Ярмыш (@Kira_Yarmysh) January 17, 2021

Podsetimo, policija je Navaljnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privela ubrzo nakon što je njegov let iz Berlina sleteo u nedelju uveče. To je trebalo da se desi na moskovskom aerodromu Vnukovo, gde se okupilo stotine pristalica. Vlasti su aerodrom zatvorile u poslednjem trenutku, a Navalnijev avion je preusmeren u Šeremetjevo.

- Na aerodromu Šeremetjevo pripadnici Federalne službe za izvršenje kazne Rusije uhapsili su osuđenog na uslovnu kaznu zatvora Alekseja Navaljnog koji se od 29. decembra 2020. godine nalazi na poternici zbog višestrukog kršenja uslovne kazne - navodi se u saopštenju ruske službe.

Podsetimo, ruski opozicionar ima dve uslovne kazne po pet godina u slučajevima "Kirovlesa" i "Iv Roše". Prvi slučaj je povezan sa proneverom više od 16 miliona rubalja, a drugi za proneveru više od 30 miliona rubalja.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.