PRIGOŽINOV AVION OBOREN PROJEKTILOM SA ZEMLJE?! Snimak izazvao spekulacije na društvenim mrežama - ko je gađao letelicu?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2023, 20:59

PRIGOŽINOV AVION OBOREN PROJEKTILOM SA ZEMLJE?! Snimak izazvao spekulacije na društvenim mrežama - ko je gađao letelicu?! (VIDEO)

Ruska uprava za civilno vazduhoplovstvo saopštila je večeras da je Jevgenij Prigožin na listi putnika aviona koji se srušio zapadno od Moskve!

U avionu Embraer, koji je bio na putu iz Moskve za Sankt Peterburg, bilo je sedam putnika i tri člana posade, javila je agencija TASS. Niko nije preživeo pad!

Pojedini portali, uglavnom ukrajinski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrde da je ruska protivvazdušna odbrana raketom srušila avion u kom je bio Prigožin. Zasad se ne zna ko je ispalio raketu, niti ima potvrde za to!

Na snimku koji je objavljen na mrežama vidi se dim kakav se vidi na nebu prilikom pogotka rakete PVO koji se aktivira pored letelice. Zasad se čeka potvrda autentičnosti ovog videa.

Zasad je prerano govoriti o tome ko je mogao da ispali projektil.

Rečeno je da se avion srušio u Tverskoj oblasti, severno od Moskve.

⚡️ Самолёт, который разбился в Тверской области, принадлежит Евгению Пригожину, утверждают издание Baza и журналистка Ксения Собчак. На борту бизнес-джета Embraer, как утверждается, были 7 человек, они погибли.

Видео: соцсети pic.twitter.com/EzyZ3PbVT8

— ЭХО (@echofm_online) August 23, 2023

Deset ljudi je poginulo u padu privatnog aviona severno od Moskve - a

Čini se da više video snimaka objavljenih na društvenim mrežama pokazuju kako se mlaznjak ruši.

Prigožin, za koga se veruje da je bio na letu, podelio je svoju prvu video-obraćanje od prekinute junske pobune pre samo dva dana.

Šef Vagner grupe - koji je poslat u Belorusiju nakon marša na Moskvu - objavio je snimak sebe kako govori dok je nosio kamuflažu i drži pušku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Da li je ovo trenutak obaranja Prigožinovog aviona? Projektil došao sa zemlje - šef Vagnera gine! (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 23.Avg.2023

U avionu, koji je bio na putu iz Moskve za Sankt Peterburg, bilo je sedam putnika i tri člana posade, a prema navodima, niko nije preživeo pad

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.