PREDSEDNIK: Teodosić ostaje u CSKA!

Izvor: Kurir, 20.Maj.2013, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSEDNIK: Teodosić ostaje u CSKA!

Pojedini mediji preneli su da Srbin napušta moskovski klub

MOSKVA - Predsednik košarkaškog kluba CSKA iz Moskve Andrej Vatutin demantovao je da srpski plejmejker Miloš Teodosić odlazi na kraju sezone.

CSKA je poražen u polufinalu "Fajnal fora" Evrolige od Olimpijakosa, a doživeo je i neuspeh u četvrtfinalu plej-ofa VTB lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << protiv Samare.

Predsednik kluba je posle ovih neuspeha rekao da klub ne može da zavisi od pojedinaca, a govorio je i o odnosu trenera Etorea Mesine i Miloša Teodosića. Pre nekoliko dana, španski košarkaški portal "Tubasket" preneo je informaciju da reprezentavac Srbije napušta CSKA jer se očekuje dolazak Vasilisa Spanulisa.

"Prvo, priče o sukobu Miloša i Etorea su nagađanja bez osnova, nastala iz medijskih priča. Drugo, ja ne bih išao u toliku krajnost da krivim samo Teodosića za poraz na Fajnal foru. Istina je da nije pokazao spremnost koja se od njega očekivala za toliki pritisak, ali on nije glavni i jedini razlog našeg poraza. Ekipa u celosti nije bila psihološki spremna za meč sa Olimpijakosom... I kada smo već kod Miloša želeo bih da opovrgnem sve priče o tome da CSKA želi da ga se otarasi jer u svojim redovima hoće Vasilisa Spanulisa! Sve te vesti su nečija fikcija, ali ne i istina", rekao je Vatutin.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NEMA SUKOBA: Teodosić ostaje u CSKA!

Izvor: Kurir, 20.Maj.2013

Pojedini mediji preneli su da Srbin napušta moskovski klub..MOSKVA - Predsednik košarkaškog kluba CSKA iz Moskve Andrej Vatutin demantovao je da srpski plejmejker Miloš Teodosić odlazi na kraju sezone...CSKA je poražen u polufinalu "Fajnal fora" Evrolige od Olimpijakosa, a doživeo je i neuspeh...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.