PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Porto i Sporting se moraju kombinovati! Mreže miruju u Moskvi, goleada u Valensiji

Izvor: MozzartSport.com, 04.Apr.2016, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Porto i Sporting se moraju kombinovati! Mreže miruju u Moskvi, goleada u Valensiji

Pročitajte nekoliko predloga za 4. april

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima

Portove šanse da stigne Benfiku nisu velike, ali dokle god postoji i matematička mogućnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Zmajevi neće odustajati. U igri je i drugo mesto koje vodi direktno u Ligu šampiona, a Sporting trenutno ima četiri boda više. Zato je Portu sad potrebno da razbuca Tondelu i pokrene mašinu u poslednjih sedam kola, zbog čega očekujemo da će fenjeraš na tabeli doživeti debakl. Naš tip je jasan – 1-1&3+. Hrabriji neka gađaju i veći broj golova.

Kako Porto bude napadao, tako će Sporting morati i da se brani. Belenenses je u mirnim vodama, na sredini tabele i praktično teško može dole, a još teže gore. Zato su Lavovi u ogromnoj prednosti, a kako nisu slavili na poslednja dva gostovanja današnjem protivniku, jasno je da motiv veći. Osim što je tip GG redovan u njihovim međusobnim duelima, verujemo da je današnja sigurica 2&2+. Jeste nedavno pala Braga, ali su porazi od Benfike i Porta još u sećanju.

Dinamo Mosvka u donjem delu tabele, ali bezbrižan. Krasnodar još sigurniji u sredini. Ne deluje da će oba rivala na Himki areni da zapanju. Čak i da hoće, poslednji susreti nagoveštavaju da ovaj meč ne bi trebalo da bude efikasan. Jer, Policajci su samo jednom u minulih šest susreta probili granicu 0-2, dok su Zeleni u prethodnoj rundi poraženi od Lokomotive (1:2) iako su tri meča pre toga igrali sa manje od tri gola.

Bešiktaš ima izvanrednu šansu da se dodatno odlepi od Fenera posle velikog kiksa Kanarinaca protiv Osmanlija. Pobeda bi donela šest bodova prednosti. Orlovi su u seriji od četiri trijumfa na gostovanjima Kasimpaši, a u poslednja tri duela padalo je minimum tri gola. Na sve to Bešiktaš je upisao četiri vezane pobede u poslednja četiri kola, dok Kasimpaša ima tri poraza u isto toliko rundi. Treba probati sa 2&3+.

Verona je prežaljena, na poslednjem je mestu tabele Serije A i gotovo da nema šansi da izbori opstanak. Bolonja, pak, nikog nije dobila pet rundi, pa je vreme za slavlje, kako ne bi došla u poziciju da strepi za status. Protivnik je kao nacrtan. A podatak da je Bolonja na svom stadionu od poslednja četiri meča sa Verenom dobila tri i da je na njima svaki put dala po dva gola navodi na zaključak da je isti scenario moguć i danas.

Direktna borba za opstanak u Primeri. Hihon ima tri boda više, ali ovoga puta gostuje u predgrađu Valensije, gde su na poslednjih šest utakmica živu glavu izvukli smao fudbaleri Barselone i Reala. Ostala četiri meča - sve pobede. Zato se čini da je prednost na strani Hetafea. No, Sporting je u prošlom kolu dobio Atletiko Madrid, pa nam se čini isplativijim da igramo 3+ nego konačan ishod na bilo koga. Očekujemo otvoren, što znači i efikasan meč.

Utakmica koju definitivno treba izbeći. Ne samo zbog zbog loše forme oba tima, već i zbog činjenice da je Virotul jako slab kod kuće, te da Dinamo nije dobio na svom terenu u poslednja četiri meča. Uzgred, ni Dinamo se nije baš proslavio kao gost, pošto ima četiri remija i poraz u poslednjih pet utakmica, što zaista ostavlja minimalni prostor za razmišljanje šta odigrati. Zato je bolje preskočiti.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.