Izvor: HotSport.rs, 15.Avg.2016, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDICE RIJA: Olivera Jevtić oplela po Atletskom savezu

Jevtićeva je odustala na 25. kilometru, a nakon završetka je poprilično otvoreno iskazala čija je krivica takav rezultat.
– Četiri godine sam odsutna s velikih takmičenja. Ne mojom krivicom, nego krivicom Atletskog saveza Srbije. Nisu me prijavili za svetska prvenstva u Moskvi i Pekingu, kao i na Evropsko u Cirihu, iako sam imala norme, rekla je Jevtićeva, a prenosi Sportski žurnal.
Potom je dodala:
– Ovde sam došla bez trenera. Prepuštena sama sebi. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ovo je za mene kao strano takmičenje. Kao da sam pala s Marsa. Na maratonu sve mora da se skocka. Ne želim da kukam, ovo su činjenice. Znam kako sam bila najbolja Evropljanka u Atini u maratonu, četiri godine ranije oborila u Sidneju državne rekorde na 5.000 i 10.000 metara. Nisam početnik. Sankcije Saveza, nedolazak trenera, još problemi sa povredom. Sve se skupilo da završim ovako kako sam završila.
Postavlja se pitanje, da li je jedna od najboljih atletičarki u istoriji Srbije zaslužila ovakav odnos?
The post POSLEDICE RIJA: Olivera Jevtić oplela po Atletskom savezu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Na koga je kivna Olivera Jevtić?

Izvor: Mondo, 15.Avg.2016

"U Rio sam došla bez trenera. Prepuštena sam sama sebi, kao pala sa Marsa", poručila je srpska maratonka sa Olimpijskih igara i iznela još sijaset zamerki na odnos Atletskog saveza Srbije prema njoj..Foto: MN Press..Olivera Jevtić nije uspela da završi maratonsku trku na Olimpijskim igrama u Riju....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.