POKOLJ U MOSKVI DO DETALJA ISPLANIRAN: Isplivale jezive informacije, da li je ovo namerna PROVOKACIJA za Putina?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 23:46

POKOLJ U MOSKVI DO DETALJA ISPLANIRAN: Isplivale jezive informacije, da li je ovo namerna PROVOKACIJA za Putina?

Ukrajinski obaveštajci izneli šokantne detalje o terorističkom napadu na Moskvu
Ruske specijalne službe optužene za organizovanje terorističkog napada u Moskvi.
Teroristički napad blizu Moskve izazvao je optužbe ukrajinske vojne obaveštajne službe, tvrdeći da su Kremlj i njegove specijalne službe organizovale smrtonosni napad kao namernu provokaciju kako bi opravdale dalje udare na Ukrajinu i mobilisale Rusiju.
Ukrajinska vojna obaveštajna agencija uperila je prst ka Vladimiru Putinu, tvrdeći da je napad bio planirana i namerna provokacija ruskih specijalnih službi kako bi opravdali oštrije udare na Ukrajinu i mobilisali...
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ukrajinska vojna agencija krivi Putina za napad u Moskvi

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Mar.2024

Glavna obaveštajna uprava ukrajinskog Ministarstva odbrane saopštila je da je današnji teroristički napad u Moskvi "planirana i namerna provokacija" ruskih specijalnih službi, koju je naredio predsednik Vladimir Putin.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.