PODRŽAVAMO SRPSKO RUKOVODSTVO Moskva upozorila na opasnost obojene revolucije u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 16:21

"PODRŽAVAMO SRPSKO RUKOVODSTVO" Moskva upozorila na opasnost "obojene revolucije" u Srbiji

Karasin je istakao da su Rusiji bitni odnosi sa Srbijom i da podržava legitimno izabrano rukovodstvo.

Metode "obojenih revolucija" se koriste za vršenje pritiska na aktuelnu vlast u Srbiji, saopštio je ruski senator, Grigorij Karasin.

- Očigledni su pokušaji zloupotrebe tragičnih događaja u Srbiji, povezanih sa pogibijom ljudi u Beogradu i Mladenovcu početkom maja, kako bi se upotrebio resurs ulice za provociranje napetosti u srpskom društvu. Radi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se o upotrebi metoda "obojenih revolucija" kako bi se izvršio pritisak na aktuelnu vlast u zemlji, a pre svega na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. U tome vidimo trag zapadnih obaveštajnih službi, koje prljavim metodama nastoje da ostvare svoje političke ciljeve i pokušavaju da izazovu haos - rekao je Karasin.

On je istakao da su Rusiji bitni odnosi sa Srbijom i da podržava legitimno izabrano rukovodstvo.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.