PO CENTRU MOSKVE SE ŠETAO SA SEKIROM U RUCI: Došao da probudi mrtvog Lenjina! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jun.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PO CENTRU MOSKVE SE ŠETAO SA SEKIROM U RUCI: Došao da probudi mrtvog Lenjina! (FOTO)

Naoružani čovek od 54 godine uhapšen je nakon što je sa sekirom šetao pored mauzoleja Vladimira Lenjina, kod Crvenog trga u Moskvi.

Policija je sprečila još jedan napad na lidera svetskog proletarijata, kada su primetili sumnjivog čoveka u blizini mauzoleja sa sekirom.

Kada je priveden, ispostavilo se da dolazi iz Rostovske oblasti i da je došao u prestonicu Rusije sa namerom da se "bavi" Vladimirom Lenjinom.

Policajcima je rekao, kada su ga zaustavili, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da ide "blizu" mauzoleja da "probudi" mrtve. Incident se dogodio pre par dana, a uhapšeni muškarac je trenutno u psihijatrijskoj bolnici.

Foto: Profimedia/Vsevolod M. Arsenyev

U aprilu je nekolicina Amerikanaca objavila svoju anmeru da ukrade Vladimira Lenjina iz mauzoleja i napravi film o tome.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Moskva: Šetao sa sjekirom u ruci, došao da probudi mrtvog Lenjina! (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2016

Naoružani čovjek od 54 godine uhapšen je nakon što je sa sjekirom šetao pored mauzoleja Vladimira Lenjina, kod Crvenog trga u Moskvi...Policija je spriječila još jedan napad na lidera svjetskog proletarijata, kada su primijetili sumnjivog čovjeka sa sjekirom u blizini mauzoleja...Kada je priveden,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.