PL - Lokomotiva ukočila pred ciljnom ravninom

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2018, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Lokomotiva "ukočila" pred ciljnom ravninom

Moskovska Lokomotiva imala je otvoren put ka šampionskoj tituli ali je sa dva vezana remija dala nadu Spartaku koji sutra igra svoju utakmicu 27. kola.

Lider ruskog šampionata upisao je drugi vezani remi čime je produžio nadu Spartaka da može do odbrane titule.

Lokomotiva je u pretposlednjoj utakmici 27. kola Premijer lige remizirala sa Ufom bez golova i tako ponovo dala nadu aktuelnom šampionu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Spartak će svoju utakmicu 27. kola odigrati u ponedeljak i ukoliko bude ostvario očekivanu pobedu nad Ahmatom iz Groznog smanjiće zaostatak za liderom na četiri boda tri kola pre kraja.

Činjenica je da Lokomotiva i dalje ima sve u svojim rukama ali se stiče utisak da su se fudbaleri moskovskog kluba pomalo uplašili velikog uspeha pred kojim se nalaze.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spartak ovo neće propustiti

Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2018

Šampionska trka u Rusiji se ozbiljno zakomplikovala. Lokomotiva je igrala totalno nezainteresovano protiv Ufe što je rezultiralo remijem bez golova pa će Spartak u poslednjem meču 27. kola Premijer lige protiv Ahmata imati priliku da zaostatak za Lokomotivom smanji na samo četiri boda. Ako se...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.