PAOK izbacio Spartak, Adrijano pomogao u Moskvi!

Izvor: Mondo, 14.Avg.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAOK izbacio Spartak, Adrijano pomogao u Moskvi!

Pet golova za poluvreme, pa nijedan za tri - posle isključenja bivšeg asa Milana i Šahtjora već u 33. minutu, šampion Rusije nije uspeo da nadoknadi gol zaostatka iz spektakla na "Tumbi".

Foto: MN Press

Pet golova za poluvreme, pa nijedan u naredna tri!

Utoliko, potez revanš meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona na "Otkritje areni" u Moskvi ovog utorka uveče izveo je brazilski napadač Luiz Adrijano koji je dobio direktan crveni karton >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u 32. minutu i još direktnije pomogao gostima da sačuvaju prednost stečenu tokom spektakla na "Tumbi".

Bivši fudbaler Šahtjora i Milana prvo je kolenom udario rivala bez lopte, što bi verovatno prošlo neopaženo, međutim iskusni Fernando Varela sačekao je da mu se Brazilac približi i potom "pao kao pokošen" što su francuski arbitri na čelu sa Rudijem Bukeom ocenili kao prekršaj za direktan crveni karton.

Uzalud se Adrijano čudio, morao je napolje, baš kao i njegov tim: Spartak - PAOK 0:0!

/Evo svih rezultata i strelaca revanš mečeva 3. runde kvalifikacija/

Crno-beli će se boriti sa Benfikom za mesto među 32 učesnika Lige šampiona znajući da su u prestoncii Rusije obezbedili bar šest utakmica u grupnoj fazi Lige Evrope (a, posle 17 minuta igre u prvoj utakmici gubili su rezultatom 0:2).

Spartak je umalo poveo u 26. minutu, dok su timovi još bili izjednačeni, ali je lopta posle nespretne reakcije Kanjasa završila na prečki. Samo nekoliko momenata kasnije, reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović propustio je najbolju šansu na meču i, na neki način, ostavio Ruse u igri.

U prvoj akciji posle Adrijanovog isključenja robusni centarfor spremao se da zakuca loptu glavom u mrežu Spartaka, ali je prebacio gol.

Goste iz Soluna, koji su u bratskim odnosima sa navijačima Partizana, Grobarima, dočekale su i Olimpijakosove zastave okačene na tribinama stadiona na kom pristalice Crvene zvezde, Delije, često bodre Spartak zajedno sa "braćom" iz Moskve.

На секторе Спартака флаг Олимпиакоса #СпартакПАОК#SpartakPAOKpic.twitter.com/7Mu2DoIEqi

— Dmitriy Zelenov (@ZelenovZ) August 14, 2018

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.