Izvor: Blic, 23.Mar.2024, 15:54

"Ovo je rat sa zemljama koje se bore protiv islama": Novo oglašavanje ISIS-a nakon masakra u Moskvi, objavili fotografiju napadača

Islamska država (ISIS) objavila je fotografiju četiri napadača iza pucnjave u Moskvi u kojoj su ubijene najmanje 133 osobe, javila je novinska agencija te militantne grupe Amak na platformi "Telegram".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NOVO OGLAŠAVANJE ISIS-A NAKON MASAKRA U MOSKVI: Islamska država objavila SLIKE napadača, poručili: "Ovo je RAT sa zemljama koje se bore protiv Islama!" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024

Preuzeli odgovornost za napad..Islamska država (ISIS) objavila je fotografiju četiri napadača iza pucnjave u Moskvi u kojoj su ubijene najmanje 133 osobe, javila je novinska agencija te militantne grupe Amak na platformi "Telegram"...- Napad se dogodio u kontekstu nemilosrdnog rata između Islamske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.